Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blåbärsflarn

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Alla älskar blåbär och vanilj! Här i snabb och smal form.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Skär smördegen i 4 lagom stora fyrkanter. Lägg på en klick Kesella och ca 1/2 dl blåbär på varje ruta.
  3. Pensla två av hörnen med vispat ägg och nyp ihop smördegen på diagonalen. Lägg på en plåt med bakplåtspapper. Baka i ca 10 minuter eller tills smördegen är vackert frasig.
  4. Servera med ett fint lager siktat florsocker och en extra klick kall Kesella.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.