Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blåbärsfudge

 
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Krämig och med härlig brytning av blåbär

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop socker, mjölk, grädde och sirap i en tjockbottnad kastrull. Koka på medelvärme till 110 grader. Rör om då och då. Ta av kastrullen. Blanda i vit choklad och smör. Låt svalna till 70 grader. Rör inte!
  2. Blanda ner de frysta blåbären. Häll i bakpappersklädd form (12x12 cm). Låt stelna i kyl. Skär i bitar.
  3. Njut!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.