Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blåbärstryffel

(1 kommentar)  
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 1 dag
Skriv ut

söt men ändå fräsch. Som en sommardröm

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp grädde och honung och lägg i chokladbitarna. Rör om så att chokladen smälter. Rör ner de frysta blåbären och mixa samman smeten. Häll upp smeten i en smörpappersklädd form. Ställ in i frysen ett tag. Skär upp i lämpliga bitar. Doppa i vit smält choklad och låt stelna.

Kommentarer (1)

  • JossanSt 3 januari 2011

    Alltså.. när det står "lägg i chokladbitarna i smeten" ska all 150 g vit choklad i där då? Och sen extra till att doppa dom i? :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.