Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blockarkakor

 
Skriv ut

Gott som julgodis, eller bara som snacks.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält blockchokladen antingen i mikro eller i en tallrik, placerad över kastrull med uppvärmt vatten.
  2. Krossa pepperkakorna i medelsmå bitar, helst runt 1 cm stora.
  3. Blanda pepparkaksfragmenten med den smälta blocken och ställ in i frysen.
  4. Låt stå ett par minuter, ta sedan ut och flytta runt innehållet i tallriken för att all choklad ska kunna stelna.
  5. Ta sedan ut och bryt loss innehållet. Servera!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.