Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Böcklingbollar

 
  • Serverar: 5-6 portioner
Skriv ut

Ett litet tilltugg att ha till drinken.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa böcklingen, lägg filéerna i matberedaren med bitar av kokt ägg, kokt potatis och crème fraiche. Kör snabbt till en massa, krydda med salt och peppar och blanda i hackad gräslök. Kör några varv och ta upp massan.
  2. Forma massan till bollar, rulla dem i hackad gräslök, lägg på ett fat och ställ svalt. Sätt i en tandpetare och servera.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.