Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Böcklingfrestelse

 
  • Serverar: 3 portioner
Skriv ut

En varm liten lockelse ... Jag är själv inte förtjust i böckling men det är det många i min bekantskapskrets som är, och man får väl glädja andra då och då och inte bara tänka på sig själv!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kantskär och rosta eller stek brödet lätt i smör eller margarin. Smörfräs den tinade och väl avrunna spenaten och krydda med salt, peppar och muskot.
  2. Filéa böcklingarna och dela dem i små bitar. Blanda böcklingen med majonnäs och senap och tillsätt äggvitan, uppvispad till hårt och styvt skum med några korn salt.
  3. Täck brödskivorna med bladspenaten och fördela böcklingmajonnäsen ovanpå. Gratinera smörgåsarna i 250° ca 10 minuter.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.