Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Böcklingpudding

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Rätt från Hälsingland enligt en gammal kokbok jag har.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär potatisen i tärningar och bred ut dem i botten på en smörad eldfast form. Lägg böcklingfiléerna ovanpå och strö över dill och gräslök.
  2. Vispa samman ägg och grädde och smaksätt med salt och vitpeppar.
  3. Slå äggstanningen över böcklingen och grädda i svag ugnsvärme (175 grader) tills äggstanningen stelnat. Serveras omedelbart.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.