Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Böcklingrulle

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lättätna tunnbrödsrullar som smakar underbart till ett glas kallt öl.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ihop ägg och grädde, salt och peppar i en skål. smält smöret och slå i äggröran. Rör försiktigt på svag värme tills äggröran är fast men ändå krämig. Skär potatisen i tärningar och vänd ner dom i äggröran. Strö över gräslöken. Rensa böcklingarna och rör försiktigt ner dom i bitar. Spara några bitar till dekoration. Lägg två salladsblad på varje tunnbröd och lägg i äggröran och forma till strutar. Garnera med resten av böcklingarna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.