Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Böcklingtårta

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Har inte provat men det låter gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finfördela brödet i matberedare eller finhacka för hand. Smält smöret och blanda med brödsmulorna.
  2. Tryck ut blandningen i en form med löstagbar botten, ca 24 cm i diameter. Ställ kallt.
  3. Hårdkoka, skala och hacka äggen. Rensa böcklingen.
  4. Blanda ägg, böckling, gräslök och lätt créme fraiche eller majonnäs. Salt och peppra.
  5. Lägg fyllningen i pajformen och släta till ytan. Täck med plastfilm. Låt stelna i kylen i minst 2 timmar. Ta bort kanten på formen och lägg pajen på ett fat. Garnera med gräslök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.