Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bombay/Brommagryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Detta recept är helt perfekt att bjuda på i höstmörkret. Indiskinspirerat. Receptet är för 10 personer men kan ju minskas eller ökas efter behov. Supergott och lite het i smaken (kan ju naturligtvis varieras efter smak).

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva och skär köttet i små bitar. Skär lök, champinjoner och paprika i bitar. Hacka vitlöken. Värm oljan och smöret i grytan. Bryn köttet till fin färg. Rör ner vitlök och curry.
  2. Lägg i löken och häll på vattnet. Låt det koka upp. Tillsätt buljongtärningar, vatten, svamp, paprika och kikärtor. Koka upp och låt koka under lock 10 minuter. Rör om och tllsätt youghurt, ajvar och sambal.
  3. Servera med kokt ris och bröd.

Kommentarer (1)

  • koccken1 19 september 2008

    tack för detta recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.