Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bostonsallad

 
Skriv ut

Potatissalladen kan blandas med lite Bostonsallad

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken, skär gurkan i små bitar och kärna ur och hacka paprikan. Blanda lök och paprika. Häll över kokande vatten, låt stå 10 minuter och sila bort vattnet.Kärna ur och hacka äpplena.
  2. Koka upp ingredienserna till lagen, lägg ner de hackade ingredienserna och koka på svag värme 10-15 minuter. Häll upp blandningen på varma burkar och tillslut.
  3. Förvaras mörkt och svalt. Hållbarhet: 1 år

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.