Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bourbon-biff

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Grillat smakar sällan fel......

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Skär biffarna först i 6 normala biffar, dela sedan dessa på mitten, så att det blir 12 småbiffar på cirka 100 g styck. Lägg biffarna i en fryspåse.
  2. 2. Blanda alla ingredienser till marinaden och häll ner denna över biffarna i påsen. Förslut påsen och låt den ligga i kylskåp i åtminstone 4 timmar, men gärna över natten.
  3. 3. Ta upp biffarna och låt dem rinna av. Salta och peppra dem på båda sidor. Grilla dem i en grillpanna eller på en utomhusgrill. De kan även smörstekas i panna.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.