Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bruschetta-mix

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Det är bara att rosta ett gott bröd och skeda på bruschetta-blandningen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela tomaterna och ta bort kärnorna på hälften av tomaterna med hjälp av en sked. Skär alla tomater i små bitar. Finhacka rödlöken och lägg i en skål med tomathacket. Pressa eller riv vitlöken och blanda ner.
  2. Slå på olivolja och balsamvinäger och blanda allt noga. Smaka av med salt och peppar. Grovhacka basilikan och vänd ner i blandningen. Häll på glasburk med lock och förvara i kylskåp i upp till 4 dagar.

Kommentarer (1)

  • Agali 17 augusti 2008

    Detta är riktigt gott, har ätit det på fik flera gånger. Här ska det bruschettas hemma hela veckan! :D Skojig tid du har skrivit receptet, förresten, fast det hade varit ännu roligare om du dröjt ytterligare 8 sekunder. ;)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.