Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bryggelåda

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En läcker skaldjursrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 grader.
  2. Hårdkoka äggen, 8 minuter. Skala och skiva dem. Lägg dem i botten på en smord ugnssäker form. Skala räkorna och lägg dem på äggen.
  3. Hacka dill och persilja. Fräs smör och mjöl lätt tillsammans med curryn. Späd med grädden och låt koka samman i ca 5 min. Smula i en fiskbuljongtärning. Blanda i dill och persilja. Smaka av med salt och peppar. Häll såsen över ägg och räkor.
  4. Strö osten över och gratinera till gyllenbrun färg ca. 15 min.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.