Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Buckel-Cookies

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Buckliga kakor, försvinnande goda

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 grader. Rör smör och socker poröst. Tillsätt grovhackad mandel och rostade solrosfrön. Blanda bicarbonat med övriga torra ingreienser och tillsätt i farinblandningen till en deg. Blanda ner den hackade chokladen. Dela degen i 30 delar och forma till små bollar och platta till dem på bakpappersklädd plåt. Grädda mitt i ugnen 10-12 minuter.

Kommentarer (2)

  • emaxen 14 juni 2010

    Tack för ett ytterligare godkänt recept på goda kakor. Kommer att bakas fler gånger. Full pott på betygsskalan från mig. Trevlig sommar önskar jag dig kram Marie

  • tomentosum 9 augusti 2010

    Hej! Det är svårt att hitta så goda kakor utan ägg ( är grav äggallergiker) - är så glad för det här receptet! Tackar! Hälsningar

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.