Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cheddarpotatis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jag tycker det är kul med potatis i olika former, här är ett recept som passar till de flesta kötträtter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär potatisen i centimeterstora tärningar. Kärna ur och skär tomaterna i tärningar. Skala och hacka löken.
  2. Bryn potatis och lök i en stekpanna. Smula över buljongtärningshalvan och häll på vattnet. Låt koka in. Tillsätt vispgrädden.
  3. Drag från stekpannan från värmen och tillsätt cheddar, tärnad tomat och gräslök. Smaka av med salt och peppar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.