Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chili-äpplen

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Ett gott avslut på en måltid då det är både sött och hett

Ingredienser

Instruktioner

Skär äpplena i tärningsstora bitar Kärna ur och finhacka chilin. Hetta upp en panna och lägg i smör, chili och socker. Rör så det ej bränns. När sockret smält så lägg i äpplena och låt dem bli varma. Äpplena får ej ligga i för länge. De skall ha ett visst tuggmotstånd. Servera med en gammaldags vaniljglass.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.