Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chili-inlagd pressgruka

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Gurka med sting!!!!

Ingredienser

Instruktioner

Tvätta gurkorna noga och skär dem i tunna skivor. Tvätta pepparfrukterna, kärna ur dem och hacka i små bitar. Blanda vatten, ättikssprit, balsamico, salt och socker. Rör tills socker och salt löst sig i vätskan (tar ca 10 min). Blanda gurkskivor och pepparfrukt i en behållare med lock, häll därefter på lagen. Den behöver inte täcka grukskivorna helt då de saftar sig själva. Sätt på locket och låt stå i kylskåp i minst en timme, men helst ca ett dygn för att alla smaker ska komma fram.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.