Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chilikycklingpaj

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Väldigt god paj på vårbuffén eller enbart med en sallad!

Ingredienser

Instruktioner

Gör pajdegen och lägg i kylen. Tärna parikorna. Rensa och dela kycklingen. Fräs paprikan och strö över mjölet, späd med grädden. Låt koka upp till en stuvning, lägg i de andra ingredienserna. Lägg stuvningen i en pajform. Gör ett lock av pajdegen och lägg det över stuvningen. Pensla med en äggula. 225 grader i ca 30 min.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.