Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chililåda

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Gott med ris och grönsallad

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fläskfilen i smala bitar bryn dessa någon minut inte genomstekt eftersom det ska vara i ugnen med. Skiva svampen och bryn även denna. Lägg köttet och svampen i en ugnssäker form. Lägg även ananasen ovanpå köttet. Blanda grädden och Chilisåsen och lite saft från ananasen blanda även ner hälften av osten. Häll detta över köttet i den ugnssäkra formen. Strö på resterande ost.
  2. Ställ i ugn ca 20 min i 200graders värme

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.