Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chipslasagne

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett gott och lättlagat recept. Gillas av kräsna barn och gubbar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält fettet i en stekpanna. Bryn färsen, tillsätt ketchup eller chilisås.
  2. Häll mjölk i en kastrull och koka upp. Ställ plattan på svag värme, tillsätt mjöl och rör tills det tjocknar. Smaka av med salt och peppar.
  3. Lägg ett lager chips i botten på en smord, eldfast form, varva sedan med färs och chips.
  4. Avsluta med såsen och riven ost.
  5. In i ugnen i på 225 grader tills den fått färg.
  6. Serveras med sallad.

Kommentarer (1)

  • Inspira 29 januari 2009

    Jag har lagt till storlek på chipspåsen som används, lagt till matfett i ingredienslistan, lagt till mängd på ketchup/chilisås, ändrat från liten till stor bokstav på kryddorna samt gjort beskrivningen mer ingående.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.