Den här chokladbollstårtan är så söt och läcker att man inte kan nöja sig med att endast titta - man bara måste smaka!
Instruktioner
- Smält chokladen försiktigt i ett vattenbad. Kör havregrynen till mindre bitar i en matberedare eller mixer. Vispa smör och florsocker till en jämn smet i en bunke. Rör ner salt, kaffe, kakao och O´boy. Tillsätt havregryn och choklad och rör ihop till en jämn smet. Låt stå i kylskåpet i 1 timme.
- Rulla minichokladbollar av en liten del av smeten, rulla dem sedan i kokosflingor och ställ åt sidan. Forma resten av smeten till en platt och rund tårta och lägg den på ett fat. Täck tårtan med kokosflingor.
- Stapla chokladbollarna på mitten av tårtan, Spritsa Nutella runt om. Låt stå i kylskåp och ta fram ca 15 minuter före servering.
Publicerat den
15 april 2017
Liknande recept
Skriv kommentar