Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladjordgubbspaj

 
Skriv ut

:)

Ingredienser

Instruktioner

Mixa sönder kakorna i en matberedare med knivar. Blanda ihop den smälta smör och choklad. Tryck ut kaksmulorna i en pajform, ca 23 cm i diameter. Ställ bottnen i frysen i ca 30 min. Fyllning: Blanda strösocker, maziena, kakao, salt och äggulor i en kastrull. Värm upp och rör om till en smet. Tillsätt mjölken och fortsätt blanda till en krämig smet. Rör ner smält chokladen och vaniljsocker. Dela jordgubbarna till halvor och lägg dem på pajbottnen. Häll över chokladfyllningen. Ställ kallt och låt stelna.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.