Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladkokoskolakletkakor

 
Skriv ut

Har ingen aning om vad det är för någon kaka, men det lät så gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker. Blanda ned torra ingredienser. Häll i det smälta smör-chokladblandningen och blanda väl.
  2. Häll smeten i en pappersklädd form (ca 23*33 cm stor, då blev kakan ca 2 cm tjock) och grädda i 15 min på 225 grader.
  3. Smält smöret och häll ned resten, låt sjuda ett par minuter. Blanda i 200 g (en påse) kokos och låt sjuda något minut till, bred sedan glasyren över kakan och grädda ca 10-15 min till.
  4. Skär sedan kakan i 20 fyrkanter eller 40 trekanter.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.