Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladmandel

 
  • Serverar: 75 portioner
Skriv ut

Jätte enkelt att göra. Ser maffigt ut om man bjuder på alla tre varianterna samtidigt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rostning: Blanda mandelspån med florsockret och bred ut på en plåt med bakplåtspapper. In i ugnen 4-5 min i 200 gr tills de fått lite färg.
  2. Smält chokladen var för sig. Var försiktig med den vita som är mest känslig.
  3. Blanda mandeln i den smälta chokladen. Klicka ut små toppar på bakplåtspapper.Låt stelna innan de läggs i burk med tätt lock.
  4. Går enkelt att bara göra den sort man tycker bäst om.
  5. Har provat att frysa dem funkar bra, om man tar fram dem i tid innan man ska servera. Så det ej är fukt på dem.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.