Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladmintkex

 
Skriv ut

En kaka till kaffet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör en kräm av florsocker,vaniljsocker och mintextrakt. Späd mycket försiktigt med vatten till en tjock krämig konsistens. Smält blockchokladen i vattenbad eller i mikron, pensla kexen med ett tunt lager på den smårutiga sidan
  2. Dela kexen i 4 trekantiga bitar. Lägg på en klick kräm men inte ända ut i kanten, ställ svalt i ca. 5 min. Pensla på ett täckande lager choklad över minten. Se till att täcka alla kanter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.