Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladmintpaj

 
Skriv ut

En god chokladpaj med mintsmak från After Eight-plattor. Mums!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Deg: Smält margarinet. Blanda samman de torra ingredienserna och rör ner margarinet. Tryck ut degen i en pajform ca 22 cm i diameter. Grädda i 200° ugn ca 10 minuter. Låt svalna.
  2. Fyllning: Smält chokladen och mintchokladen i vattenbad. Låt svalna. Vispa grädden och äggvitorna styvt var för sig. Rör ner äggulorna i den avsvalnade chokladsmeten och vänd försiktigt ner vispgrädde och äggvitor. Häll det i det avsvalnade pajskalet och strö på chokladströssel. Frys ett par timmar.
  3. Tina upp ca 30 minuter före servering.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.