Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladpåskgodis

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Gott för små som stora.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält Mars baren tillsammans med grädde och kakaopulver i vattenbad. Rör om tills chokladsmeten är jämn och slät. Häll i rispuffarna i chokladsmeten. Blanda om väl. Fördela rischokladsmeten i småkaksformar och placera ett litet chokladägg i mitten av varje form. Låt formarna stå kallt i frys eller kyl tills smeten har stelnat.
  2. Eget tips: Till jul kan man t. ex. placera en liten marsipantomte i mitten på varje form.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.