Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladsalami

 
Skriv ut

Det perfekta godiset att ha i frysen när godissuget sätter in.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ger 2 rullar
  2. Tips: Chokladsalamin går utmärkt att frysa in, den håller sig flera månader och plockas fram en liten stund innan den skall ätas.
  3. Smält margarinet i en kastrull. Smula sönder kexen i en stor bunke, men spara några till utbakning. Tillsätt övriga ingredienser i bunken och blanda väl. Krossa de återstående kexen på bakbordet. Forma chokladröran till 2 avlånga rullar, ca 5 cm i diameter. Rulla dem i kexsmulet och vira in rullarna i folie. Förvara i kylen, eller frys in.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.