Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladskivor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Goda savoiardikex blandas med nötter och mörk choklad och får en smarrig chokladtopping i två färger.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält chokladen och ringla likör över kexen. Klä en liten, fyrkantig form med aluminiumfolie. Blanda nötter, kex och choklad. Häll blandningen i formen. Låt svalna men inte i kylen.
  2. Smält mörk choklad och fördela över den kalla kak-/nötblandningen. Smält vit choklad och spritsa ränder över den mörka chokladen. Låt stelna. Ta ur den ur formen och skär i skivor med en varm kniv.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.