Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citronströmming

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Receptet kommer från kocken Mathias Dahlgren och kallas då boquerones.

Ingredienser

Instruktioner

Dra skinnet av strömmingen. Blanda citronsaft och salt. Häll blandningen över filéerna. Täck med plastfolie. Ställ kallt tills filéerna är helt vita, minst 6 timmar. Sila av citronsaften. Varva filérna med olivolja, vitlök, persilja och peppar. Täck med plastfolie. Ställ kallt i ytterligare 3 timmar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.