Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Clementingelé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Superläcker dessert att bjuda dina julvänner på...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pressa saften ur clementinerna.
  2. Blanda saften och gelésocker i en kastrull och koka i 30 sekunder.
  3. Häll upp i portionsformar/glas.
  4. Ställ att stelna i kylskåp. Stjälp ur gelén på assietter.
  5. Skölj clementinen noga och skär den i 4 skivor till garnering.
  6. Vispa grädden lätt tillsammans med vaniljsockret. Lägg lite grädde vid sidan om gelén, en clementinskiva samt basilikablad.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.