Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Clementinsoppa

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Spanskt ursprung

Ingredienser

Instruktioner

Koka ihop vin, socker och vaniljstång, (snittad på längden), ca. 10 minuter utan lock. Ta upp vaniljstången och skrapa ner fröna i lagen. Rör ut maizenastärkelsen i lite vatten. Vispa ner redningen i kastrullen och låt koka upp. Kyl lagen. Vispa ner clementinsaften i lagen. Ställ i kylskåp. Gröp ur kärnorna ur granatäpplet och ta bort de vita hinnorna. Häll upp soppan i en skål. Garnera med granatäppelkärnor och hallon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.