Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Coconutchock

 
  • Serverar: 2-4 portioner
Skriv ut

Choklad och kokos är underbart ihop!

Ingredienser

Instruktioner

Rosta kokosen i en torr, het stekpanna tills den fått fin färg eller på en tallrik i mikrovågsugnen på full effekt (max 800 W) ca 30 sek. Ta upp och låt kokosen svalna på ett fat så länge. Blanda kakao, socker, kokosmjölk och vatten i en kastrull. Värm under omrörning. Smaka av med vaniljsockret. Häll upp chokladen i muggar och strössla kokosen över. Servera genast.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.