Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Crabfishpasta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Min mans specialité i köket, mycket god och går hem hos alla.

Ingredienser

Instruktioner

Tina crabfishen och dela i 1,5 cm långa stavar, lägg i en skål och hälla på citronsaft så det får dra in i bitarna. Hacka purjo, paprika i relativt stora bitar, steks i stekpanna. Hälla på grädde, creme fraiche, puré och kryddor och vitlök. Koka ca 10-15 min. Rör ner ost och crabfish. Servera med nykokt pasta. Smarrigt!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.