Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cranberrytrifle

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Lönnsirapens sötma och tranbärens syrlighet är en perfekt matchning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Grilla eller stek nektarinerna några minuter och låt svalna.
  2. Vispa grädden. Rör ihop tranbär, socker och lönnsirap. Spara några tranbär till garnering. Blanda citronyoghurten med den turkiska yoghurten.
  3. Placera en sockerkaksskiva i varje portionsskål. Dränk in varje skiva med 2 msk apelsinjuice. Fördela tranbären i skålarna och täck med ett lager yoghurtblandning. Varva med ännu en sockerkaksskiva och toppa med den vispade grädden. Garnera med tranbär, grillade nektarinskivor och rivet citronskal.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.