Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Crichina

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Kinagryta, lättlagad faktiskt en riktig höjdare. Vi började äta med pinnar, men tog fram besticken efter en stund. Ja prova själva så förstår ni varför.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dag 1: Skär fläsket i sockerbitsstora tärningar Blanda en marinad av soya, vinäger, rosmarin, krossade vitpepparkorn och krossade vitlöksklyftor. Lägg fläsket i en burk med lock och häll över marinaden. Skaka om då och då.
  2. Dag 2: Stek fläsket i olja och lägg över i en gryta. Skär purjon i 4cm långa stavar och fräs den i stekpannan. Lägg över det i grytan. Lägg på svampen och mandarinerna Häll över marinaden, såsen av mandarinerna samt honungen. Låt puttra 25-30 min. Serveras med jasminris och en grönsallad.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.