Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Curryfiskpinnar

 
  • Serverar: 2-3 portioner
Skriv ut

Egengjorda fiskpinnar är det bästa =) Så underbart goda, man kan inte låta bli och smaka medans man står och steker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tag fram torskblocket ur frysen och låt det tina en liten stund.
  2. Skär torsken i ca 1 1/2 - 2 cm tjocka skivor.
  3. Vispa äggen i en djup tallrik.
  4. Lägg ströbröd och curryn i en djup tallrik, blanda om.
  5. Rulla fiskskivorna i äggen först.
  6. Rulla dom sen i ströbrödsblandningen.
  7. Stek dom i margarin på svag värme tills dom är gyllenbruna, vänd försiktigt!
  8. Serveras med potatis till och någon smarrig sås.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.