Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dalakaka

 
  • Serverar: 35 portioner
Skriv ut

En god kaka med smaskig glasyr. Ingen bantarkaka direkt. Bör testas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop ingredienserna till kakan. Häll i en smord och bröad långpanna, 25 x 35 cm. Grädda i 175º 15-20 minuter.
  2. Rör ihop glasyren i en kastrull, sjud under omrörning 2 minuter. Häll den heta glasyren på den heta kakan. Strö över mandeln. Lät svalna, skär sedan i bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.