Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Delikatess-Lindströmare

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Med grädde och ägg i köttfärsen blir det extra lyxigt och festligt. Sådant man gärna unnar sig när det ska vara extra gott.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla ingredienser, krydda färsen och stek en provbulle för att kolla kryddningen. Forma fina små biffar och stek dem långsamt i smör, tills de är vackert gyllenbruna och saftiga. Servera på endiveblad som på bilden eller på en bit gott bröd. Dekorera gärna med en kvist timjan.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.