Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Djävulsgryta

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Varning! Namnet säger en hel del om hur stark denna gryta är. Men gillar man välkryddat är den toppen. Går utmärkt att frysa.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och skiva löken och fräs den på medelstark värme i lite olja tills den mjuknar. Strimla paprikan, hacka chilipepparen och tillsätt dem tillsammans med tomaterna. Låt allt puttra cirka 5 minuter. Skiva de olika korvsorterna och tillsätt dem med vitlöken och chilipulvret. Krydda eventuellt med lite salt och svartpeppar. Låt allt småkoka 5 minuter. Servera med ris eller pasta.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.