Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Draculaswiss

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Perfekt till halloween!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 100 grader.
  2. Marängben: Vispa äggvitor och 1,5 msk socker till hårt skum. Tillsätt det siktade florsockret och 1,5 dl socker i skummet och vänd ner försiktigt. Lägg smeten i en spritspåse och spritsa ut marängben på en plåt med bakplåtspapper.
  3. Grädda i mitten av ugnen i cirka 1 timme. Varva alla ingredienserna på ett stort fat och servera omedelbart!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.