Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Druvfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Helg mat. Gott med syrliga druvor i.

Ingredienser

Instruktioner

Bryn fläskfilé skivorna och ta upp dom. Fräs de delade och kärnfria druvorna i smöret som finns kvar efter köttet. Strö över mjölet, späd med grädde och creme fraiche. Krydda. Häll tillbaka köttet. Låt koka på svag värme under lock ca 12-15 minuter. Serveras med pressad potetis eller liknande.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.