Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dubbelchokladpaj

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Otroligt god chokladpaj som du måste pröva om du älskar choklad!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop alla ingredienser som ska vara i pajdegen så att det blir en deg. Tryck ut degen i en metallform och frys den 10-20 minuter. Grädda pajskalet på 175 grader i 15 minuter. OBS! Pajskalet ska komma direkt från frysen. Låt pajskalet svalna.
  2. Gör fyllningen. Smält all choklad med smöret i micron, ca 1-2 minuter. Vispa ägg, socker och äggulor till skum och rör sedan i apelsinskalet. Tillsätt den smälta chokladen och rör om.
  3. Häll allt i pajskalet och grädda i 20 minuter i 175 grader. Servera med vispad grädde, gärna med lite vaniljsocker i.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.