Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Espressochokladkräm

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Jag är en riktig chokoman.. älskar choklad och allra helst den mörka. En god avslutning på en måltid är denna Espressochokladkräm. så tänk på att inte göra så stora portioner. Servera med en klick vispad grädde och någon bärfrukt, gärna hallon.

Ingredienser

Instruktioner

Låt gelantinpulvret svälla i den kalla grädden 5 min. Värm upp det försiktigt i kastrull tills det löst upp sig Smält chokladen i vattenbad Blanda chokladen med grädden, creme fraiche, socker, kaffe och rör till en slät kräm Fördela i småkoppar och ställ i kylen så det stelnar. Förslag till servering: Vispad grädde och hallon

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.