Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fänkålskakor

 
  • Serverar: 35-40 portioner
Skriv ut

Fänkålskakor? När man först ser och läser namnet, är ens första tanke: Är detta verkligen småkakor och kan de verkligen bli goda? Jag har provat dem, och lovar att de är mycket goda och smälter i munnen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör smör och socker vitt och pösigt. Tillsätt de malda nötterna, fänkålen och mjölet. Arbeta samman degen och forma valnötsstora bollar.
  2. Lägg bollarna på bakplåtspappersklädda plåtar, platta ut dem med en gaffel och tryck fast en nötkärna i varje kaka.
  3. Grädda i 200 grader i 10-12 minuter.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.