Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsfåglar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fågelbröst på färs, recept från 1971.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt ströbrödet svälla i mjölken till en tjock massa. Arbeta i köttfärsen och krydda med salt, peppar och krossade enbär.
  2. Dela färsen i fyra delar och forma varje del till ett "fågelbröst". Placera dessa i mord ugnssäker form. Stek 200 grader i ca 30 minuter. Späd mot slutet av stekningen med grädden.
  3. Skär upp färsen i sneda skivor och servera med skyn, kokt potatis, broccoli och ättiksgurka.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.