Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färskostbullar

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Ett läckert doftande bröd, servera gärna med aprikossmör.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ut jästen i jölken. Tillsätt kesella, smör, salt och det mesta av mjölet. Arbeta ihop till en smidig deg.
  2. Dela degen i 8 bitar och forma dom till runda bullar. Ställ in dom i kylen att jäsa över natten 8-10 timmar. Pensla bullarna med uppvispat ägg och strö över solroskärnor.
  3. Grädda i 225 grader i 10 minuter. Låt bröden svalna.
  4. Servera dom med aprikkossmör. ( Blanda smör och aprikosmarmelad)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.