Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färssoppgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En mustig soppgryta smakar bra en ruggig kväll, Blandningen av färs, potatis, rotfrukter och kryddor värmer och mättar.

Ingredienser

Instruktioner

Bryn färsen i matfett i en gryta. Skala och skiva löken,ansa och strimla vitkålen fint, skala och skiva morötterna och potatisarna. Blanda ner alltsammans i grytan. Tillsätt de krossade tomaterna,pepparkornen och lagerbladet, späd med buljongen. Låt alltsammans koka tills rotfrukterna är nätt och jämnt kokta. Smaka av med salt och peppar. Strö persilja över och servera direkt ur grytan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.