Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Falsterbodopp

 
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Goda småbakelser till kaffet.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa samman ägg och socker. Tillsätt vaniljsocker, det smälta avsvalnade smöret, grädden samt mjölet blandat med bakpulvret. Fyll små smorda och mjölade formar till hälften med smet. Lägg i en tsk aprikosmos. Grädda hastigt i varm ugn (225 gr) Glasera de avsvalnade bakelserna och strö på finhackad mandel.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.